Prezentare


Societatea a fost înfiinţata în anul 1995, având capital privat. Obiectul principal de activitate este producerea şi comercializarea produselor de tâmplărie PVC, cu geam termoizolant.

Firma SC FROGEX SRL s-a dezvoltat continuu, oferind produse de foarte bună calitate. Datorita seriozităţii de care a dat dovada în cei 17 ani de activitate, firma Frogex a rămas pe piață avînd un nume cunoscut, deși, în zona Moldovei concurența este foarte mare pe acest domeniu.

SC FROGEX SRL are ca principali clienţi locuitorii oraşelor: Miercurea Ciuc, Comăneşti, ai localităţilor învecinate și precum și cele de pe Valea Trotuşului.

Realizarea sistemelor de uşi si ferestre din profile PVC extrudat este o soluţie modernă, ce a luat o foarte mare amploare în România.

Această tendinţă este rezultatul direct al proprietăţilor acestor sisteme:

  • Cheltuieli minime: cost de achiziţie redus comparativ cu alte sisteme, reducerea pierderilor de căldură din locuinţă
  • Confort fonic sporit - reduce nivelul zgomotului care pătrunde în casă.Întreţinere uşoară, nesolicitând vopsiri sau lăcuiri repetate.
  • Etanşeizare perfectă, prin folosirea garniturilor duble din EPDM de foarte bună calitate, cât şi îmbinarea prin sudură a profilelor.
  • Rezistenţă optimă, prin folosirea armăturilor zincate.
  • Estetică deosebită şi posibilităţi coloristice nelimitate.
  • Feronerie germana produsa de Vorne, garantată la minim 15.000 de cicluri închidere-deschidere, cu variate posibilităţi de deschideri (simplă, culisantă, oscilo-batantă).
  • Geam termoizolant tip clar, ornament, anti-efracţie, colorat, reflexiv.

Având în vedere toate aceste lucruri cât si nevoile de calitate-preţ ale clienţilor noştri, specialiştii firmei noastre au ales ca furnizori pentru materia primă folosită, firmele Oltchim (profile Ramplast), Salamander Industrie Produkte (profile Salamander), Vorne (feronerie), Maco(feronerie), iar sticla Saint Gobain este asamblata de noi în hala de peste 600 mp.

Ferestrele şi uşile sunt fabricate pe linii de producţie semi-automatizate moderne, fiind executate produse finite la cele mai înalte standarde de calitate.


 
Image 01 Image 01_  Image 02 Image 02_ Image 03 Image 03_ Image 04 Image 04_ Image 05 Image 05_ Image 06 Image 06_